dijous, 10 de desembre de 2009

La Junta Electoral Local dictamina 4 meses de votació


La Junta Electoral Local, Presidida pel Llicenciat en dret, Marc Solé Puig, dictamina que el municipi de Puigh-reig tindrà 4 meses electorals, seguint el protocol del reglament electoral de la Coordinadora Nacional, que recomana una mesa cada 1000 habitants, havent un cens estimat de majors de 16 anys de 3805 persones cridades a les urnes al municipi de Puig-reig.
L´ubicació de les 4 meses electorals és la següent:


. AL NUCLI DE PUIG-REIG: C/MAJOR, 33 (VORA AL BAR GARBÍ, AL LOCAL DEL CONCESSIONARI DE LA CITROËN, AMB 2 MESES ELECTORALS):


. A CAL MARÇAL (AL RESTAURANT DE CAL MARÇAL, 1 MESA ELECTORAL):. A L´AMETLLA DE MEROLA (A LA PLAÇA DEL TEATRE, VORA AL LOCAL DE L´ASSOCIACIÓ DE VEÏNS):Es fa una crida a la participació, a dur el DNI i/o document oficial identificatiu i els residents sense nacionalitat poden exercir el dret a vot amb el document NIE identificatiu als empadronats al municipi de Puig-reig.

A més, demanem des de PUIG-REIG DECIDEIX a engalanar el balcons amb senyeres i/o estelades del municipi de Puig-reig i del conjunt del país.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada